• Gratis sample bij elke bestelling
  • Eerste bestelling? Gebruik code NIEUW10 voor 10% korting op alles!
  • Gratis verzending boven €75
  • Gratis sample bij elke bestelling
  • Eerste bestelling? Gebruik code NIEUW10 voor 10% korting op alles!
  • Gratis verzending boven €75
Konjac spons gezicht

Konjac spons gezicht

€ 9,50

Op voorraad

Beschrijving

Konjac spons (30g): ideaal voor reiniging, peeling en massage van de gezichts-huid. Werkt super goed in combinatie met onze Face Bars!


Deze spons is een Aziatische veteraan, maar nog steeds zeer aanwezig in de hedendaagse Korean beauty wereld. In Japan wordt hij al meer dan 1500 jaar dagelijks gebruikt voor het reinigen van het gezicht, in Korea voor de babyverzorging. De Konjac Sponge is 100% plantaardig en wordt verkregen uit de wortelknollen van Konjacwortel. Bij de bereiding van deze spons wordt de wortel gemalen tot meel, dan gemengd met water en in de oven gebakken tot een spons.

Alle konjac sponzen zijn dus volledig gemaakt van plantaardige vezels en zijn daardoor vegan. Op de verpakking zie je naast het Cruelty-Free konijntje (proefdiervrij) ook het Vegan keurmerk staan. Konjac is een plant die je misschien al kende van de vegetarische gamba’s! Deze zijn gemaakt op basis van de konjacwortel. Blijkbaar is dit een multifunctioneel plantje, want er kunnen dus ook sponzen van worden gemaakt.


De konjac spons is in verschillende varianten te koop. Dit is een naturel variant die voor 100% uit konjacvezels bestaat, deze hebben we met zorg uitgekozen.


De Konjac Sponge is ideaal voor reiniging, peeling en massage van de huid.

Het is een zachte spons die de huid reinigt, dode huidcellen verwijdert en een beschermende laag achterlaat die jouw huid voedt en beschermt. Ook hydrateert heten helpt een acne-gevoelige huid. Bovendien is de spons uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid.


Voor gebruik, bevochtig de spons en dan voorzichtig, in een cirkelvormige beweging, masseer je je gezicht of het hele lichaam. Werkt super goed in combinatie met de facebars! Een super zacht gezicht gegarandeerd.
De spons gaat maximaal 3 maanden mee en kan eenvoudig achtergelaten worden in de compost of organisch afval.