• Gratis sample bij elke bestelling
  • Eerste bestelling? Gebruik code NIEUW10 voor 10% korting op alles!
  • Gratis verzending boven €75
  • Gratis sample bij elke bestelling
  • Eerste bestelling? Gebruik code NIEUW10 voor 10% korting op alles!
  • Gratis verzending boven €75

Bruiloften

Azur Natural Bodycare is gespecialiseerd in exclusieve luxe cosmetica-gifts. Bijzondere geschenken om te ontvangen maar zeker ook om te geven. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw wensen en ideeën zetten wij om in onvergetelijke zeep “kunstwerkjes” voor uw gasten. Een gepersonaliseerd, gedenkwaardig cadeau is gegarandeerd! Dit kan een huwelijksbedankje / trouwbedankje / wedding favor zijn, maar ook een (luxe) cadeauset voor alle gasten op locatie. Of een extra speciaal bedankje voor de bruidsmeisjes/heren.

Uw wens staat bij ons voorop. Samen gaan we op zoek naar het perfecte cadeau voor deze bijzondere dag. Wij bieden huwelijks geschenken aan die duurzaam, uniek en exclusief zijn. Voor ieder wat wils.

Azur kan uw bruiloft gift naar uw wens personaliseren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan uw initialen gestempeld in de zeep, maar ook aan een exclusief label waarmee u de zeep kunt voorzien met een persoonlijke boodschap of wens. Neem voor alle informatie en onze brochure contact met ons op.

Al onze producten zijn handgemaakt, op tradionele wijze, in eigen atelier. Wij werken uitsluitend met 100% natuurlijke (en plantaardige) ingrediënten die zowel een positief effect hebben op de huid als geen schade aanbrengen aan het milieu.

Graag bespreken wij uw wensen met u. Neem eenvoudig contact met ons op via onderstaand contactformulier of via de mail: info@azurnaturalbodycare.nl. Bellen of whatsappen kan ook: 0636466114. Wij staan voor u klaar!